En tilståelsessag

Jeg har en indrømmelse. Jeg burde have sagt det langt tidligere, og jeg ved at nogle vil blive skuffede over, at det har taget mig så længe at få modet til at sige det offentligt.

Det startede lige før jul – bare en enkelt gang. Jeg skulle bare lige prøve noget nyt. Her efter nytår er det så blevet fast. Én gang om ugen tager jeg lidt tidligere på “arbejde”, og har friskt skiftetøj med til bagefter, så det ikke er for tydeligt hvad jeg har lavet. Jeg skulle jo gerne kunne se mine kollegaer i øjnene. Første gang efter nytår, var jeg dog så træt og afslappet resten af dagen, at jeg ikke kunne undertrykke mange lange gab.

Jeg har sørget for at låne et lokale lidt afsides, købe noget blødt at lægge på gulvet så man ikke får ondt i knæene, og tæpper hvis ballekødet skal løftes lidt.

Kort sagt, er jeg begyndt til yoga.

barnets_stilling

Det er lidt anderledes, det er lidt svært, det er lidt hårdt, men bagefter har man det fantastisk. Jeg ved ikke hvad mine forventninger til det var, da jeg aldrig rigtigt har haft en holdning til yoga, andet end at det var noget som andre dyrkede.. og vel egentlig mest kvinder.

Nu havde jeg så muligheden for at prøve det i den personaleforening jeg selv er formand for, og jeg må tilstå at jeg synes godt om det. Det er hverken fitness eller styrketræning, men det er tydeligt at det hjælper på både led og muskler i hele kroppen. Det synes jeg er ret fedt, når man tænker på det nedskruede tempo det foregår i.

Samtidig er der nogle mindfulnes øvelser indbygget i timen, som gør at man virkelig falder helt til ro, inden arbejdsdagen går igang.

Det var lidt grænseoverskridende da vores instruktør til 2. time, bad os om at tage en dyb indånding, og sige et langt “ooooooooooommmmmmmmmm” når vi pustede ud. Det er trods alt mine kollegaer der sidder omkring mig. Men allerede næste gang vi gjorde det, var det den naturligste ting i verden.

Vi har dog ikke bevæget os ud i nøgenyoga, og det vil nok også være at strække forholdet til kollegaerne. Men det fik mig til at tænke på denne artikel på Politiken, som er hylende morsom..

savasana

Men nu ved I det altså, hver tirsdag morgen laver jeg bølgeåndedræt, solhilsner, hundestræk, kobraer og alverdens andre stillinger jeg ikke kender navnene på.. Nogle af dem jeg ikke kan huske kalder jeg det rullende æg, skidende kriger, kend din lyskebegrænsning og flæk brystkassen.

Dem jeg er bedst til er Savasana og barnets stilling – dem er jeg faktisk pissegod til.. Du ved du bliver nødt til at google det nu, hvis du ikke har været til yoga før.. 😉

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *