Hjemmelavede croutoner (brødtern)

Her er en af de enkleste opskrifter jeg kender, men undervurdér ikke vigtigheden af tilbehøret til salater, pastasalater og ved en buffet. Nogle gange er det de små ting der er de bedste, og herhjemme bliver de spist hurtigere end man kan nå at lave dem.

Det skal du bruge
Toastbrød (eller andet hvidt brød du har i skabet)
Olie
Salt
Peber
Evt. andre krydderier alt efter smag

Fremgangsmåde
Bland olie, salt og peber i bunden af en skål. Du kan tilføje andre krydderier og / eller erstatte salt og peber med dem.
Skær brødet ud i små tern og vend dem i olieblandingen. Det er vigtigt at ternene ikke er gennemblødt af olie, de skal ikke friteres, olieblandingen er kun for smagens skyld.

20140311-195013.jpg

Varm en pande godt op og hæld brødterningerne på den. Vend dem hyppigt mens de får farve, og pas på de ikke brænder på.

Når ternene er ristet helt sprøde, hældes de over på et par stykker køkkenrulle, eller andet der kan suge det overskydende olie.

20140311-195116.jpg

Serveres i en skål som tilbehør til feks. Pastasalat, eller drysses som pynt på en blandet salat.

Velbekomme!

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *