Fodringstid

For at spare min stakkels trillebør for yderligere ydmygelse, og solsortene fra risikoen for at blive nakket af katten på terrassen, valgte jeg at levere resten af æblehøsten under vores store træ i haven. Der gik ikke mange sekunder før æblerne blev ”overfaldet” – og der var også lidt kamp om ”territoriet”.

Den lille clips bag på mit mini-dv kunne lige holde om en gren på de frosne rosengrene i bedet, og det gav faktisk nogle ganske pæne close-ups.. Jeg har klippet highlights sammen, så der er lidt mere action. Enjoy.. 😉

Ungerne (og jeg selv) synes i hvert fald det var rasende underholdende at se de små fjerede banditter hoppe rundt foran linsen.

Tak for hjælpen moder natur og tak for hjælpen små solsorte, I er stadig nogle skiderikker, men I er nu også meget søde..

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *