Nyt legetøj

Der er enkelte fordele ved at være den der foretager ugens indkøb hver lørdag i Netto. Det kan i øvrigt anbefales, at handle én gang om ugen og have en madplan. Man får mere tid i hverdagene, skal ikke handle hver dag, og undgår dermed for mange af de impulskøb der ligger og lokker i spotvarerne.

Nå, men tilbage til det der med fordelene ved at være den som handler. For i Netto har de tit et eller andet du ikke vidste du stod og manglede, i spotvarerne. Som f.eks. det her lille fikse kamera jeg ikke vidste jeg manglede hjemme på gadgethylden.

mini dv camera

Så til samme pris som en kasse Tuborg plus pant, investerede jeg straks uden betænkningstid, og begyndte at tænke på de endeløse muligheder.

Så når jeg lige får lidt tid til det, skal der leges lidt mere. I dag blev det til en gåtur gennem hovedbanegården, med den lille dingenot klipset fast i min jakke. Videokvaliteten er svingende, og tydeligvis bedst når tingene er tæt på og der ikke er alt for meget bevægelse, det samme gælder lyden. Men som en første test er den godkendt, specielt med tanke på, at den ikke fylder mere end min tommelfinger. Den dansende dato i bunden af billedet, er youtubes forsøg på at stabilisere det rystede billede.

Og på videoen, der sker faktisk ikke noget, heller ikke til sidst, heller ikke hvis du ser hele vejen til slutningen, så er du advaret.. Ikke andet end at jeg gik igennem hovedbanegården.

Gode forslag modtages med glæde.. Jeg har selv en ide om at sætte den på en drage en dag hvor det blæser godt…

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

2 thoughts on “Nyt legetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *