Læsevenlige print og PDF på kvote.dk

Kender du det, at man har fundet verdens bedste opskrift på varm kakao, romkugler, fastelavnsboller eller tomatstuppe. Når man så vil printe den og tage den med i køkkenet eller sommerhuset, så får man for det første 17 sider med menuer, billeder, internetadresser og tekst der intet har med opskriften har at gøre. For det andet har man i løbet af ingen tid brugt hele blækpatronen i printeren.

Det er derfor jeg elsker WordPress, og alle de gratis temaer og plugins som udviklere over hele verden sidder og brygger sammen.

Seneste tilføjelse her på bloggen, er en lille knap, som gør det muligt at lave en PDF af den side man lige har læst, eller bare printe den med det samme – UDEN alt det førnævnte gejl og krimskrams der gør det umuligt at finde frem til selve indholdet af det man egentlig var interesseret i. Det plugin jeg har hentet hedder Print Friendly and PDF button.

PrintFriendlySå når du fremover læser en opskrift eller historie her på kvote.dk, kan du trykke på denne lille knap, og så ser det hele pænt og nydeligt ud. Hvis du ikke vil bruge blæk på alle billederne, kan du sætte et lille hak, som fjerner dem – smart ik’..

fjernbillederGod fornøjelse..

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *