Havregrød med et blødt twist

Havregrød er vel noget af det enkleste at lave, men herhjemme giver vi den et lille twist. Duften af en ganske almindelig havregrød på vand og gryn er til at overse, men hvis man tilsætter lidt “magi” så dufter det skønt. Duften er halvdelen af et måltid, ihvertfald hvis ungerne skal “overtales”.

20140111-100702.jpg

Denne opskrift er testet på børn..

Du skal bruge
1 1/2 dl havregryn
1 1/2 dl mælk
1 1/2 dl vand
1 knivspids salt
1 teskefuld vanilliesukker (twistet)

Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser i en lille gryde og bring det i kog under omrøring. Skru ned på lav varme og bliv ved at røre indtil det har den ønskede tykkelse. Det er vigtigt at det ikke bliver for tykt, så stop hellere lidt før, da grøden automatisk bliver lidt tykkere når den køler af.

20140111-101256.jpg

Herhjemme serverer vi det med en smørklat og kanelsukker – velbekomme!

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *