Sundt fyld i pandekager

Det her er ikke så meget en opskrift, som det er en inspiration til hvad du kan fylde i pandekagerne, hvis du gerne vil hive nogle af kalorierne ud af dem.

Herhjemme elsker Rasmus pandekager, specielt med kanelsukker, syltetøj, sirup og andet sødt stads. Når fruen (eller andre) er på sund kost, kan det anbefales at lave lidt sundt fyld ved siden af – så mætter de også bedre.

Du skal bruge:
1 stak dampende varme pandekager
500 gram hakket oksekød
1 løg
1 pakke bønnespirer (skylles)
1 lille pose sukkerærter (skylles og skæres groft)
2-3 gulerødder
En pose revet ost med lav fedtprocent
Soja
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Svits kød og finthakket løg i en gryde, tilsat salt og peber efter behag, og evt. en sjat soja.
Hvis du ikke bryder dig om rå bønnespirer, kan du putte dem i gryden og lade dem simre med kødet i 1-2 minutter.

Imens kødet simrer skræller du gulerødderne og river dem fint.

Færdig! Så er du klar til at spise.

Læg en pandekage på tallerkenen, fordel kød, bønnespirer, sukkerærter, revet gulerod og evt revet ost i den. Giv det et par skvæt soja, rul sammen og spis.

Et alternativ til ovenstående er at putte fyldet i pandekagerne, rulle dem og lægge dem i et ovnfast fad. Fordel revet ost over pandekagerne og gratiner i ovnen til osten er gylden.

20140103-192858.jpg

Det kan naturligvis kombineres på 117 forskellige måder, kun fantasien og smagsløgene sætter grænser.

Velbekomme..

PS: Hvis du mangler en opskrift på nogle drøn usunde pandekager, har jeg en liggende her.

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *