I fars fodspor

I mine helt unge dage, slog jeg mine folder i badmintonklubben i Solrød. Jeg spillede vist rundt regnet 7 år, og blev ganske habil til det. Så skete der noget med at det blev sjovere at spille computer, lave hjemmesider, drikke øl og lave alt muligt andet. Til sidst gik det helt i sig selv, og mine ketchere har ligget i skabet lige siden.

Før sommerferien fandt Rasmus dem så bagerst i skabet og kunne slet ikke slippe tanken om at spille badminton. Vi har aldrig snakket om det før, det har altid været fodbold der var sjovt. Knægten har et åbenlyst talent for at sparke til en bold, men kontaktsport og det at skulle “slås” om bolden, det bliver aldrig noget for ham. Been there – done that.. Ingen succes..

Nu er han så startet til badminton, og han synes ikke det er sjovt – han elsker det. Nu er det meste jo flygtigt i den alder; 6 år.. Venner, legetøj, musik, interesser, humør – alt.

Men at se den lille lort løbe rundt og slå til en gås med kork i rumpetten, det er sgu fantastisk. Hver gang han har “vundet” en duel, vender han sig om og smiler som en flækket træsko.

Om han bliver rigtig god til det, aner jeg ikke, men han laver tydeligvis en “Robert Langdon” og affotograferer alt det der bliver vist. Det er også underordnet, lige nu handler det mest om at lave noget der er sjovt, og få rørt Nintendo-kroppen.

Og så varmer det jo mit badminton-hjerte, at de gamle ketchere er kommet i brug igen. Eller bat som Rasmus kalder dem – men det skal han nok få styr på – begreberne altså. Spillet er jeg ikke i tvivl om..

20131002-173837.jpg

Så nu er karrieren sat på skinner, All England mesterskabet er i hus om 15 år, og farens ambitioner naturligvis helt i bund – nå ja, og så er slidgigten i knæene sikret.. Jeg er sikker på han vil takke mig for dét i særdeleshed..

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

One thought on “I fars fodspor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *