Er det sådan man skriver en bog?

Projektet er sat i værk, det jeg efterhånden en del gange er blevet opfordret til, at skrive en bog, er sat i bevægelse.

Jeg har ingen plan, intet storyboard, plot eller karakterliste. Ingen research, ingen forberedelse, intet tema. Jeg har en bærbar, min fri fantasi, og lysten til at prøve noget af.

Lige nu går det meget godt, første kapitel er skrevet, men skal formentlig gennemskrives igen og igen (og). Men spørgsmålet melder sig, kan man virkelig bare sætte sig ned og skrive en bog?

Det svar skal jeg forsøge at besvare om noget tid, for lige nu er det stadig i sin spæde start. Og det er alt for tidligt at tale om at der rent faktisk er en bog, lige nu er det mest et forsøg.

Det jeg kan sige er, at det jeg arbejder mig hen imod, det der forhåbentligt bliver resultatet af alt dette tasteri, skulle gerne være en bog der henvender sig til både børn og voksne med en livlig fantasi.

Rasmus går og venter på en lille historie han har bestilt, den må jeg finde plads til når jeg får “skriveblokering” på projektet. Det får alle forfatterne på film ihvertfald…

Men det der tidligere har afholdt mig fra at gå igang, ud over at have tid til det, har været tanken om, at man skulle gøre sig enormt mange overvejelser om personer og plot, før man satte sig til tasterne. Det vil vise sig om det passer.
Lige nu triller fantasien ganske langsomt ud igennem fingrene og bliver til personer, steder og historier.

Det bliver spændende om jeg når i mål med projektet, og om det overhovedet ender med noget der kan udgives.

Nu kalder arbejdet – sidste uge inden ferien.. 🙂

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *