Kæledyrsguide

Jeg bliver tit spurgt: hvilket kæledyr skal jeg vælge? Og det kan være meget svært at vælge, specielt hvis det er første gang. Derfor er her en guide til hvilket kæledyr du bør vælge.

Kat
Du elsker at blive ignoreret, udnyttet og kradset. Synet af en blottet mås er lige dig, og du kan godt li’ at den bliver gnubbet op af dit ben, når du skal servere.
Lysten til en ugentlig tur på Roskilde Festival får du stillet, når du står i en urin-støvsky, efter at have tømt kattebakken ned i skraldespanden. Elskede du at lege i sandkassen som lille, kan du med fordel købe en skovl med net i hårdt plast, til at fange Missers små efterladenskaber.
Største fordel: Du har ikke problemer med mus og rotter..
Største ulempe: Du bekymrer dig om katten som var det et barn; den er ligeglad med dig..

Hamster
Duften af hø, halm og tropehus, giver dig ro i sjælen. Du fornøjes af puslelyde hele natten og det umiddelbart usynlige kæledyr om dagen. Ligesom luft ved du jo, at den er der et sted.
Du nyder at se andre bag tremmer, lade dem løbe igennem endeløse labyrinter, eller kæmpe sig ud under vægten af en tung dyne.
Største fordel: Er gratis at aflive..
Største ulempe: Går let til under for meget vægt..

Blåhval
Du ejer et hav med masser af plankton og krill.
Største fordel: Gratis springvand, store bøffer..
Største ulempe: Skal fodres tit..

Hund
Du er lidt af en voyeur, og nyder at andre stirrer på dig mens du spiser. Når de har fået dine madrester, besørger de krumrygget, iført halsbånd, i fuld offentlighed. Næstefter dette, er din største lyst at samle deres efterladenskaber op i en lille pose, og bære rundt på dem – så er cirklen sluttet.
Generelt elsker du savl, både i hovedet, på benene og i hånden. Desuden synes du at lakerede gulve får et mere rustikt look med kradsemærker, og at det egentlig er meget rart, bare at feje madrester på gulvet.
Største fordel: Du får frisk luft og motion i alle slags vejr..
Største ulempe: Du kan ikke gå tur uden at skulle hilse på alle andre med hund..

Fisk
Her kan dit ønske om at lege gud og holde nogen indespærret over længere tid blive opfyldt. Du styrer deres rationer, hvorvidt de kan trække vejret eller ej, og om der skal gøres rent hvor de lever og spiser. Kort sagt, du vælger om nogen skal dø af sult, sygdom, iltmangel, eller noget tredje.
Største fordel: Fisk siger ikke noget når de er sultne..
Største ulempe: Støjen fra pumpen..

Elefant
Hold nu op..

Giraf
Jeg sagde stop..

Krokodille
Knyt så.. Det her er altså seriøst.. (klik hvis du savner inspiration..)

Fugle
Dine ornitologiske lyster bliver opfyldt, endda på nærmeste hold. Du har ikke noget at bruge dine fingre, næse eller øreflipper til. Fugle der aldrig får lov at flyve, har du altid gerne ville studere. Du laver tv og skal alligevel optage lyden af skaller der rammer gulvet og tapet der bliver revet af væggen.
Det ER bare ikke nok for dig at have fuglelort på bilen.
Største fordel: Ser godt ud på billeder – og på grillen..
Største ulempe: Larmer når de er sultne – i starten..

Kanin
Du har set Disneys juleshow hele din barndom, og har behov for at afdække om alle kaniner taler med en hæs stemme, og er gode til at stå på skøjter. Du savner tiden i praktik på den bondegård i Jylland, hvor du blev sat til at muge ud, og får her mulighed for at gøre det i mindre målestok. Du mangler en undskyldning for at tage på dyrskue og kigge på store tyre – desuden elsker du at have hold i ryggen efter en dag på “kaninhop-banen”.
Største fordel: Smager glimrende i en ragout..
Største ulempe: Svært at vælge den rigtige opskrift.. Her er dog én.

Du er nu i stand til at vælge det helt rigtige dyr – god fornøjelse og velbekomme.
Generelt om dyr kan siges, hvis du vil have noget der er tamt, så køb en Cola light..

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *