Sådan er du (også)

Du sidder i toget, dybt optaget af en bog, eller mere sandsynligt din smartphone. Du hører måske musik, kigger på facebook eller ser film på Netflix. Du kigger op, ser at toget holder ved din station, du flyver op af sædet og farer ud i mellemgangen, kun for, sammen med de andre passagerer, at bevidne lyden og synet af døre der lukker.
Toget kører videre mod næste station; du kigger ned i din bog eller på din smartphone og lader som om du alligevel først skal af næste gang.

Når du modtager invitationer til familiearrangementer, venter du med at svare til “Svar udbedes”-datoen er nået, eller overskredet – der er jo god tid.

Når du har vasket hænder på et offentligt toilet, vil du hellere bruge toiletpapir til at tørre hænder i, end at bruge varmeblæseren. Du har nemlig også hørt at den er en bakteriebombe, der giver liv til de små skiderikker, som bare venter på at fortære dig med hud og hår.

Du holder en hånd op foran munden når du bruger tandstikker, for så er det meget pænere.

Musik bliver bedre hvis du trommer med fingrene.

Når du spiser æbler, vil du hellere tørre det af i dit tøj, eller køre det lidt rundt mellem hænderne, end at gå ud til vasken og skylle det inden du tager den første bid. Alle ved at tøj er renere end vand.

Når du har åbnet en flaskeøl tørrer du mundingen af inden den første tår, indersiden af kapslen har helt sikkert været beskidt. Når du åbner en dåseøl tørrer du ikke mundingen af – aluminium er resistent overfor bakterier mv. – det ved enhver.

Når der kommer reklamer midt i en udsendelse, zapper du videre til en anden kanal og ser noget ligegyldigt reality-tv eller en tilfældig serie. Du kommer for sent i tanke om at zappe tilbage, og når kun 2 minutter af programmet du oprindeligt fulgte med i, inden næste reklameblok.

Når din tid hos tandlægen nærmer sig, får du ømme tænder og begynder at børste dine tænder mere grundigt. Hos tandlægen køber du tandtråd, eller alt for dyre smarte, små, blå plasticdimser, som både er tandstikker og tandtråd i én. Alle ved, at SÅ husker man at bruge tandtråd til næste gang.

Når du går tidligt i seng, er du mere træt om morgenen end når du går sent i seng.

Det hjælper at trykke hårdere på fjernbetjeningen når fjernsynet ikke reagerer. Hvis det ikke gør, hjælper det at kaste de infrarøde stråler afsted, mens du trykker hårdere på knapperne og siger “kom nu!”.

Med et fast greb om indkøbsvognen, triller du rundt i butikken og samler alle de ting der står på indkøbssedlen.
Nede ved mælken står en du ved hvem er, og du ved også at vedkommende ved hvem du er. I ses ikke ofte, men er “forpligtet” til at hilse. Pludselig går du zig-zag og finder dig selv igang med at nærstudere ALLE varer på din vej, for at sætte farten ned og undgå “konfrontationen”. Med ét bliver det interessant at regne ud hvilken pose kaffe der reelt er den billigste, og hvad kiloprisen på shampoo egentlig er.
Da I alligevel støder på hinanden i køen til kassen, hører du dig selv sige: “Guud er du også her..”

Øl eller sodavand slukker din tørst bedre end vand, der er langt mere væske i Carlsberg og Cola end vand.

Når du har stået i kø til kassen i Netto i mere end 2 minutter er det for dårligt. Dem der kommer først over til den nye kasse der åbner, er nogle skiderikker. Hvis du selv kommer først over til den nye kasse, er du smart.

Hvis andre dytter af dig er de idioter, hvis du dytter af andre er de stadig idioter..

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *