Hel torsk i ovnen

En nem og hurtig opskrift på en hel (lille) torsk i ovnen.

De små torsk der blev fanget på Storebælt, skulle selvfølgelig smages idag..

Så her er en lille nem opskrift på sådan en lille torsk i ovnen.

Ingredienser
En hel renset torsk (uden hoved) 6-700 gram
2 gulerødder
8 små kartofler
1/2 porre
8 grønne asparges
Madolie
Salt
Peber
Citronsaft

Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader – ikke varmluft.

Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i små mundrette bidder. Skær porre og asparges ud i samme størrelse bidder.

Hæld lidt citronsaft på torsken, og giv den lidt salt og peber, både indvendig og udvendig.

Put lidt madolie i bunden af et fad, læg fisken i midten og fordel grøntsagerne omkring den.
20130606-192425.jpg

Sæt fadet midt i den forvarmede ovn i ca 40 minutter.

Tag fadet ud og server f.eks, som her, med bulgur, porrer og hvidkål der er blevet vendt i olie på en brandvarm pande.
20130606-192646.jpg

Der var ikke meget tilbage bagefter..
20130606-192829.jpg

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

One thought on “Hel torsk i ovnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *