Sort hår og Skunk

Musikalske flashbacks er noget af det bedste jeg ved. At genhøre kunstnere fra dengang studenterhuen sad kækt på skrå; eller før endnu, hvor Pisang Ambonen flød ned i halsen godt blandet med appelsinjuicen.. Sukkerdrinks..

Idag byder togturen på Skunk Anansie, som de fleste sikkert husker for numre som Hedonism og Weak, men som har lavet rigtig mange andre fede numre. Spotify byder heldigvis – blandt andet – på et album der hedder Smashes and Trashes. Det kan varmt anbefales, hvis du trænger til en tur ned af memory lane.

Misforstå mig ikke, jeg sidder ikke konstant og svælger i gamle kunstnere; Rasmus Walther har også en del spilletid i øregangene for tiden. Men musik man har hørt mange gange før, har jo den særlige evne, i modsætning til helt ny musik, at kunne hive minder frem fra arkiverne.

Ikke fordi Skunk Anansie har en særlig betydning for mig, eller vækker ét specielt minde til live igen. Det skulle da lige være noget med en periode hvor jeg, af uransagelige årsager, havde farvet håret sort, lånte min fars gamle læderjakke og hørte enormt meget rock. Det så ikke for godt ud, men musikken var god, og den hænger ved.. Godt der ikke var kameramobiler til dengang..

Toget ruller, jeg rocker videre.. Uden læderjakke og sort hår..

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

One thought on “Sort hår og Skunk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *