Mørbrad i fad

Ingredienser
2 mørbrad
1-2 pk. bacon i tern
2-3 groft hakkede løg
½ liter fløde
3 tsk. eller spsk. engelsk sovs efter smag
3 spsk. Heinz ketchup
Salt og peber
Evt. champignon

Fremgangsmåde
Skær mørbrad i stykker á 2-3 cm. tykkelse. Brun dem på panden med salt og peber. De skal ikke gennemsteges – kun brunes. Læg dem i et ovnfast fad.

Rist derefter bacon (og champignon) på panden. Hæld det over mørbraden.

De hakkede løg ristes på panden. Hæld over mørbrad.

Kog panden af med fløde. Tilsæt ketchup, engelsk sovs, samt salt og peber. Smag til og hæld over mørbrad. Sovsen smager lidt sødt, men det opvejes af den salte smag fra bacon.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca 30 min.
Retten skal være gennemvarm i midten af fadet, da det jo er svinekød – prøv evt. med stegetermometer. Den kan sagtens tåle mere tid – læg evt. lidt staniol over fadet.

Serveres med rugbrød ell. ris.

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *