Kender du det…

Dage der forsvinder som sne på en brødrister – det er hvad jeg oplever for tiden.

Man når det man når, som regel også det man skal – og alligevel synes man lige man er stået op, når der igen skal laves aftensmad og man pludselig står og børster sine tænder…

Alt for ofte synes jeg, at jeg om morgenen er vågnet med en tanke, har læst en nyhed, hørt noget i toget, eller set noget, der kunne tåle en overvejelse eller to – og alt for ofte står jeg senere samme dag, med tandpastaskum ned af kinden, og forsøger at komme i tanke om hvad det nu var jeg ville have tænkt en tanke omkring.

Der er arbejde, børn, busser, tog, cykelture, madpakker og millionbøf – alt sammen noget, der brænder dagens minutter og sekunder af, som knaldperler i en tørretumbler..

Hvis jeg kunne ændre på mit liv lige nu – ville jeg ikke ændre noget som helst.. Hvis jeg ikke havde mit arbejde, hvis jeg ikke havde mine børn og min kæreste, hvis jeg ikke havde min cykeltur, min bustur, min togtur – hvad i alverden skulle jeg dog så få dagene til at gå med?

Der var jeg engang… I Vanløse… Det var sgu meget sjovt – de første 3 måneder… Derefter var der faktisk lidt for meget tid…

Nu er det sjovt hele tiden – der er bare mindre tid at komme i tanke om netop det i…

Livet er nu en forunderlig størrelse – og vi kan li’ det.. 😉

About

Født den 23. november 1980 Bor I Taastrup Gift med Maria Har 2 børn, Rasmus og Alberte Arbejder hos VP Securities A/S

View all posts by

One thought on “Kender du det…

  1. Så sandt, så sandt…..vil måske teste det med sneen på brødristeren, bare for at se, hvor hurtigt det er – men overvejer, om det kan være skadeligt for helbredet…tror bare jeg ta’r dig på ordet :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *